Nu öppnar vi Driving Rangen!

Publicerat: 2022-04-06 - 15:48

Äntligen har vår nya bollmaskin kommit...

Vi hoppas och tror att den kommer bidra till en ännu bättre träningsupplevelse för er.
Driving rangen öppnar imorgon måndag 11 april. 
Här kommer lite mer information om det nya systemet.


Nytt betalsystem 

Rangekorten som vi haft som betalningsmetod tidigare försvinner helt och ersätts istället av en app. Detta innebär att du själv kan fylla på ditt konto vart du än befinner dig.
 
Hur får jag tillgång till mitt konto för rangen?
1. Appen heter Golfmore och du finner den är du brukar ladda ner dina appar. 2. När appen är nerladdad loggar du in med samma inloggningsuppgifter som du använder till "Min Golf". Dvs. Golf-id och ditt personliga lösenord. 
3. Därefter väljer du själv hur mycket pengar du vill ladda på ditt konto med och betalar sedan via kort. Se detaljerade steg på bilden nedan. 

Hur får jag ut bollar? 
När du sedan kommer till klubben och ska träna loggar du bara in i appen. Väljer vilken korgstorlek du önskar och tar sedan ut bollarna. Se detaljerade steg på bilden nedan. 

Precis som tidigare kan du självklart även betala direkt på bollmaskinen med ditt kort.


Precis som med allt som är nytt tar det ett litet tag att komma in i det men vi finns här för dig så tveka inte att höra av dig eller komma in till oss så ska vi hjälpa dig. 


Gamla rangekort

För dig som har ett gammalt rangekort med drag kvar från förra året kan lämna in detta och få värdet överfört till det nya systemet. 
Kom in till kansliet så hjälper vi dig. 

Observera att du behöver lösa in ditt gamla kort senast 31 maj 2022