Medlemsavgifter 2024

Publicerat: 2024-01-26 - 19:57

Bäste medlem, 

Vi hoppas att du har fått en fin start på det nya året. Här på klubben är vi i full gång med att planera säsongen och vi ser så mycket fram emot att få välkomna dig till ett härligt golfår här på Jönköpings Golfklubb. 

Som tidigare informerat ligger avgifterna (medlemsavgift samt spelavgift) för 2024 upplagda under din profil på min golf. Vi vill göra dig uppmärksam på att fakturan förfaller den 31 januari. Vi hoppas att du vill vara medlem hos oss under golfåret vi har framför oss! Om du inte redan har betalat in dina avgifter så kom ihåg att göra det innan fakturan förfaller så att du säkrar din plats. 

Nedan kommer lite bra information om hur du går tillväga för att betala din faktura då vi har gått över till ett nytt faktureringssystem. 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

Vart finner jag min faktura
Från och med faktureringen av avgifter som gäller för säsongen 2024 kommer dessa avgifter att laddas upp under din sida på min golf. Det innebär att du inte kommer att få någon faktura direkt ifrån oss via brev eller mail utan du sköter allt själv på min golf och gör betalningen direkt där.

Glömt ditt lösenord till min golf? Ingen fara. Välj bara 'glömt lösenord'. Då får du fylla i ditt golf-id samt den e-post som du har registrerad så kommer ett tillfälligt lösenord att skickas till dig så att du kan logga in och välja ett nytt lösenord. Kommer du inte ihåg ditt golf-id eller att e-postadressen inte stämmer, kontakta oss så hjälper vi dig.  

Hur gör jag min betalning
När du loggat in på min golf finner du en knapp som heter 'obetalda avgifter'. Här klickar du dig in för att markera de avgifter du önskar betala (observera att du måste markera både medlemsavgiften samt spelavgiften för att ditt medlemskap ska bli aktiverat). Därefter behöver du godkänna klubbens köpevillkor innan du kommer vidare till val av betalsätt.

Betalningsalternativ 
Du kan välja att betala med följande betalsätt:- Kort
- Swish
- Faktura (via Swedbank Pay)
Läs mer om Swedbank Pay här
- Avbetalning (via MoreGolf Mastercard)
Läs mer om MoreGolf Mastercard här

Tidigare betalning via autogiro
För dig som tidigare haft betalning via autogiro så kommer detta att försvinna och istället ersättas med avbetalning via Swedbank Pay eller MoreGolf Mastercard. När din sista betalning för säsongen 2023 gjorts i december kommer ditt medlemskap att flyttas över till ett fullvärdigt vanligt medlemskap. Du följer då stegen ovan och väljer det betalsätt som du önskar.  

Vid presentkort/golfcheckar
Spelat riktigt bra golf i år och samlat på dig golfcheckar? Eller blivit bortskämd med presentkort? Då kan du givetvis använda dessa som betalning för ditt medlemskap. Kontakta oss via info@jonkopingsgk.se så hjälper vi dig. 

Kvitto för friskvårdsbidrag
Våra vackra handskrivna kvitton är nu ett minne blott. Under ditt medlemslogin på min golf (meny - mina inställningar - sekretess och nix - och längst ner på sidan) kan du enkelt efter betalning ladda ner ditt kvitto och sedan lämna till din arbetsgivare.