Driving Range - Studio

Driving Range

Välkommen att träna på Jönköpings GK:s driving range med tillhörande svingstudio.
Inför säsongen 2022 har vi rustat upp rangen med en ny bollmaskin och ett nytt betalsystem.

Rangekorten som vi haft som betalningsmetod tidigare försvinner helt och ersätts istället av en app. Detta innebär att du själv kan fylla på ditt konto vart du än befinner dig.

Hur får jag tillgång till mitt konto för rangen?
1. Appen heter Golfmore och du finner den är du brukar ladda ner dina appar.
2. När appen är nerladdad loggar du in med samma inloggningsuppgifter som du använder till "Min Golf". Dvs. Golf-id och ditt personliga lösenord.
3. Därefter väljer du själv hur mycket pengar du vill ladda på ditt konto med och betalar sedan via kort. Se detaljerade steg på bilden nedan.

Hur får jag ut bollar?
När du sedan kommer till klubben och ska träna loggar du bara in i appen.
Väljer vilken korgstorlek du önskar och tar sedan ut bollarna. Se detaljerade steg på bilden nedan.

Precis som tidigare kan du självklart även betala direkt på bollmaskinen med ditt kort.

Priser Driving Range 2022
Ladda ditt konto i GolfMore med valfri summa och få bonus på ditt köp
200 kr, 20 kr bonus
500 kr, 100 kr bonus
750 kr, 180 kr bonus
1000 kr, 300 kr bonus

Korgstorlekar
Priser per respektive korgstorlek
20 bollar, 25 kr
40 bollar, 45 kr
60 bollar, 60 kr

Observera att rangen är stängd för bollplockning och klippning från tisdagar 18.00 till onsdagar 08.00.

Studion

I studion vässar du med hjälp av vår Pro Daniel Rehncrona svingen. Med hjälp av senaste teknik mäts bollbana, utgångshastighet, svingrytm, bollträff med mera. Ett värdefullt verktyg när du vill fintrimma svingen. Men också ovärderligt när du provar ut nya klubbor genom s k custom fitting. Eller för den delen se om loft och lie är rätt på dina nuvarande klubbor. Om du har rätt skaft med mera.  I svingstudion går det bra att boka lektion året om.
Lektionspriser:
50 min - 625:-