Veckans lunchmeny

Pris
Vardagar 140 kr 
Avhämtning vardagar 130 kr
För pensionärer vardagar efter klockan 13.00 är priset 130 kr
Samtliga priser inkluderar dryck, salladsbuffé, nybakat bröd, kaffe och kaka

Lunch serveras måndag -söndag klockan 11.30 till 15.00

Välkomna!

Jönköpings Golfrestaurang, Kättilstorp, 556 27 Jönköping, tfn  036-20575


Vecka 30

måndag

Sommarlunch 11.30 – 15.00

Krämig pasta med fläskytterfilé, champinjoner och mozzarella

135 kr

Ostpanerad kyckling med basilika-dip och potatissallad

150 kr

Fisk- och skaldjursgryta med dill, potatis och aioli

150 kr

Pannbiff med lök och lingon

135 kr

tisdag

Sommarlunch 11.30 – 15.00

Krämig pasta med fläskytterfilé, champinjoner och mozzarella

135 kr

Ostpanerad kyckling med basilika-dip och potatissallad

150 kr

Fisk- och skaldjursgryta med dill, potatis och aioli

150 kr

Pannbiff med lök och lingon

135 kr

onsdag

Sommarlunch 11.30 – 15.00

Krämig pasta med fläskytterfilé, champinjoner och mozzarella

135 kr

Ostpanerad kyckling med basilika-dip och potatissallad

150 kr

Fisk- och skaldjursgryta med dill, potatis och aioli

150 kr

Pannbiff med lök och lingon

135 kr

torsdag

Sommarlunch 11.30 – 15.00

Färsk pasta med rostbiff, chili, ricottaost och crème-fraiche

135 kr

Ostpanerad kyckling med basilika-dip och potatissallad

150 kr

Fisk- och skaldjursgryta med dill, potatis och aioli

150 kr

Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor

135 kr

fredag

Sommarlunch 11.30 – 15.00

Pasta med rostbiff, chili, ricottaost och crème-fraiche

135 kr

Ostpanerad kyckling med basilika-dip och potatissallad

150 kr

Ugnsbakad lax med salsa romesco och melonsallad med granatäpple- och oliver

175 kr

Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor

135 kr

AW från 16.30

Vi grillar på terrassen 250 kr inkl dryck

Happy-hour på öl/vin/bubbel

lördag

Helglunch 11.30 - 15.00


Pasta med rostbiff, chili, ricottaost och crème-fraiche

135 kr

Schnitzel med bearnaisesås, brynt potatis och ärtor

150 kr

Ugnsbakad lax med salsa romesco och melonsallad med granatäpple- och oliver

175 kr

Restaurangens burgare på bringa och högrev med dressing, pepper-jack cheese, picklad rödlök och pommes

195 kr

söndag

Helglunch 11.30 - 15.00


Pasta med rostbiff, chili, ricottaost och crème-fraiche

135 kr

Schnitzel med bearnaisesås, brynt potatis och ärtor

150 kr

Ugnsbakad lax med salsa romesco och melonsallad med granatäpple- och oliver

175 kr

Restaurangens burgare på bringa och högrev med dressing, pepper-jack cheese, picklad rödlök och pommes

195 kr

Veckans vegetariska, serveras vardagar 11.30 - 15.00

Färsk pasta med sydfranska grönsaker, oliver och parmesanost

135 kr