Veckans lunchmeny
Pris
Vardagar 135 kr
Avhämtning vardagar 125 kr
För pensionärer vardagar efter klockan 13.00 är priset 125 kr
Samtliga priser inkluderar dryck, salladsbuffé, nybakat bröd, kaffe och kaka
Lunch serveras måndag -söndag klockan 11.30 till 15.00
Välkomna!
Jönköpings Golfrestaurang, Kättilstorp, 556 27 Jönköping, tfn 036-20575
Vecka 29
måndag
Pasta carbonara med riven ost och grovmalen svartpeppar 135 kr
Rostbiff med balsamico, italiensk potatissallad med torkad tomat, basilika och rostad paprika-crème 150 kr
Ugnsbakad lax med skaldjurssås, dill, morötter och färskpotatis 150 kr
Vaggeryds isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor 135 kr
tisdag
Pasta carbonara med riven ost och grovmalen svartpeppar 135 kr
Rostbiff med balsamico, italiensk potatissallad med torkad tomat, basilika och rostad paprika-crème 150 kr
Ugnsbakad lax med skaldjurssås, dill, morötter och färskpotatis 150 kr
Vaggeryds isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor 135 kr
onsdag
Pasta carbonara med riven ost och grovmalen svartpeppar 135 kr
Rostbiff med balsamico, italiensk potatissallad med torkad tomat, basilika och rostad paprika-crème 150 kr
Ugnsbakad lax med skaldjurssås, dill, morötter och färskpotatis 150 kr
Vaggeryds isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor 135 kr
torsdag
Kreolsk fläskfilégryta med kabanoss, smålök och oliver 135 kr
Rostbiff med balsamico, italiensk potatissallad med torkad tomat, basilika och rostad paprika-crème 150 kr
Ugnsbakad lax med skaldjurssås, dill, morötter och färskpotatis 150 kr
Ugnsgrillad kyckling med grönsakswok och mango-currydressing 135 kr
fredag
Kreolsk fläskfilégryta med kabanoss, smålök och oliver 135 kr
Rostbiff med balsamico, italiensk potatissallad med torkad tomat, basilika och rostad paprika-crème 150 kr
Ugnsbakad lax med skaldjurssås, dill, morötter och färskpotatis 150 kr
Ugnsgrillad kyckling med grönsakswok och mango-currydressing 135 kr
Aw från 16.30 - burgare med tillbehör och pommes 250 kr inkl dryck.
Happy hour på öl/vin/bubbel
Boka gärna på 036 - 20575
lördag
Helglunch 11.30 – 15.00
Köttfärslasagne med mozzarella och parmesan 135 kr
Grillad pluma (kotlettkappa) med bearnaisesås, grönsakswok och rostad potatis 150 kr
Sydfransk fiskgryta med jätteräkor, fänkål och saffran 195 kr
Restaurangens burgare på bringa och högrev med tryffelmajjo, pepper-jack cheese, karamelliserad lök och pommes 195 kr
söndag
Helglunch 11.30 – 15.00
Köttfärslasagne med mozzarella och parmesan 135 kr
Grillad pluma (kotlettkappa) med bearnaisesås, grönsakswok och rostad potatis 150 kr
Sydfransk fiskgryta med jätteräkor, fänkål och saffran 195 kr
Restaurangens burgare på bringa och högrev med tryffelmajjo, pepper-jack cheese, karamelliserad lök och pommes 195 kr