Veckans lunchmeny

Pris
Vardagar 135 kr 
Avhämtning vardagar 125 kr
För pensionärer vardagar efter klockan 13.00 är priset 125 kr
Samtliga priser inkluderar dryck, salladsbuffé, nybakat bröd, kaffe och kaka

Lunch serveras måndag -söndag klockan 11.30 till 15.00

Välkomna!

Jönköpings Golfrestaurang, Kättilstorp, 556 27 Jönköping, tfn  036-20575


Vecka 27

måndag

Kyckling med kantarellsås, pressgurka och färskpotatis

Ugnsbakad färsk sej med soltorkad tomat, basilika och citronaioli

Rotmos med kokt rimmad fläsklägg och sötstark senap

tisdag

Vaggeryds isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor

Ugnsbakad färsk sej med soltorkad tomat, basilika och citronaioli

Färsbiff med pepparsky, gelé och brynt potatis 

onsdag

Yoghurtmarinerad fläsknoisette med rostade solrosfrön, potatissallad och örtdip

Ugnsbakad färsk sej med soltorkad tomat, basilika och citronaioli       

Korv stroganoff med ris

torsdag

Restaurangens fisk- och skaldjurssoppa med aioli

 Pastawok med kyckling, grönsaker och sweet chili

Kalvfärslimpa med madeirasås och potatis-blomkålspuré

fredag

Helgrillad benfri kotlett med grönpepparmajjo och friterade lökringar

Ugnsbakad färsk sej med soltorkad tomat, basilika och citronaioli

Vaggeryds isterband med persiljestuvad potatis och rödbetor

lördag

Lördagslunch 11.30 – 14.00

Restaurangen abonnerad efter 14.00

Pasta med strimlad biff, champinjoner och vitlök

150 kr

 Fläskfilé med rostad amadinepotatis, färskostdip och rödvinssås

 150 kr

Ugnsbakad laxfilé med kantarellsås, sommargrönt och färskpotatis

 195 kr

Restaurangens burgare på bringa och högrev med dressing, pepper-jack cheese, picklad lök och pommes

195 kr

söndag

Helgmeny 11.30 – 15.00

Pasta med strimlad biff, champinjoner och vitlök

135 kr

 Fläskfilé med rostad amadinepotatis, färskostdip och rödvinssås

 150 kr

Ugnsbakad laxfilé med kantarellsås, sommargrönt och färskpotatis

 195 kr

Restaurangens burgare på bringa och högrev med dressing, pepper-jack cheese, picklad lök och pommes

195 kr

VECKANS VEGETARISKA, SERVERAS VARDAGAR

Kikärtsbiff med ramslök, kantarellsås och pressgurka