Golfjunioren Jönköping

Nyhet - Golfjunioren 

Nu lanserar vi en spännande nyhet för juniorerna, tillsammans med Hooks GK så kommer vi att starta en tävling som pågår under sommaren för juniorer i Jönköping med omnejd.

Under varje deltävling kommer det att finnas vuxna ledare på plats som stöttar och svarar på diverse frågor som kan dyka upp, tex scorekort eller regler. Det är även tillåtet för spelarna att ha med egen caddie under tävlingen, tex en förälder.

Tävlingen kommer att spelas vid 6 olika tillfällen, 3 gånger på Jönköpings GK och 3 gånger på Hooks GK.

Se specifik info för varje tävling i anmälningslänkarna nedan. Spelarna med hcp under 27,0 spelar i A-Klass och spelarna med hcp över 27,0 spelar i B-Klass.

Juniorerna samlar ihop poäng i en Order Of Merit, ju fler tävlingar och topplaceringar man får under deltävlingarna, ju fler poäng får man i den totala poängställningen. Allt avgörs i finalen den 14 augusti på Hooks GK.

Anmälningsavgiften är 100:- per deltävling. Ingen greenfeeavgift tillkommer. Anmälningsavgiften går till finalen där det även ingår en hamburgetallrik. Inga priser delas ut i samband med deltävlingarna utan all prisutdelning sker på finaldagen. 

 Deltävling 1 

 Deltävling 2 

 Deltävling 3 

 Deltävling 4 

 Deltävling 5 

 Deltävling 6