Greenfee

Golfköping - greenfeesamarbete

Medlemmar i Golfköpingsklubbarna -
A6, Gränna, Götaström, Hook, Ryfors, Skinnarebo, Wiredaholm och Sand har
150 kr rabatt på ordinarie greenfee (dock lägst 250 kr)

Gäller:
* Måndag-fredag hela dagen
* Lördag/söndag, helgdagar och aftnar efter kl. 15.00

Juniorer upp till 16 år spelar fritt på samtliga banor.

Korthålsbanan (Pay & Play)

Senior Junior Familj**
Greenfee 150 kr 100 kr 300 kr
Hyra klubbor 50 kr 50 kr

** Max 2 seniorer och 2 juniorer.

På fredagar och lördagar är banan öppen för spel hela dagarna. Söndagar är banan öppen fram till 15.30, sista spelstart är kl. 14.00.
Du behöver inte boka tid för spel på korthålsbanan, här gäller turordning/bollränna med start på hål 1.
Spel på övriga tider är i mån om plats.

Måndag-torsdag är banan/hål bokningsbar för egen träning, schemalagd juniorträning har dock alltid företräde.
För att boka din träning så kontaktar du receptionen.

Är du inte medlem i Jönköpings Golfklubb men ändå vill spela obegränsat på vår korthålsbana, ta kontakt med receptionen!

Greenfeecheckar
Godkända checkar är SGF-greenfeecheckar, Svenska Golfkuponger, Smålands Golfförbunds greenfeecheckar samt Jönköpings GK:s egna greenfeecheckar.

Spelare med kort
Spelare med SGF:s introduktionskort, ET-kort eller PGA-kort erbjudes 1 fritt spel per år i mån av plats. För samtliga kategorier gäller föranmälan senast dagen innan genom samtal till kansliet (036-765 67)

Greenfeekontroller
Vid spel på Jönköpings Golfklubb skall giltigt spelbevis kunna uppvisas vid kontroll, det gäller giltig bagbricka för medlemmar, kvitto/greenfee-tag för greenfeegäster och spelrättsbevis för våra sponsorer. Kontinuerlig greenfeekontroll sker. Den som ertappas med att spela utan att ha erlagt gällande greenfee debiteras med dubbel greenfee och rapporteras till sin hemmaklubb.

HCP-gräns
För greenfeespel vid JGK gäller HCP 36. (Gäller ej gäster till medlemmar och sponsorer). Vid högfrekventa tider gäller max hcp 100 per boll.