Q&A Regler

Samtliga fragor ar besvarade av distriktsdomare Charlotte Gustavsson

Om man vill putta tex fran fairway/foregreen, far man da ta sin klubba och peta ner
och rensa vagen fran tex maskhogar?

Man far ta bort (inte peta ner) lIésa naturforemal men inte férandra markytan i spellinjen
genom att tex laga nedslagsmarken, trampa ner torvor och dyl (utanfér green). Se regel
8.1, 15.1 samt definition for l16sa.

Om det ligger sa mycket I6v i bunkern att man inte ser sin boll, hur gér man da?
Man far ta bort l6sa naturforemal var som helst pa banan, se regel 15.1 samt definition for
I6sa naturféremal.
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