JGK på Youtube

Nyheter på Jönköpings GK

Det vankas bra väder den närmsta tiden & nu är det högtryck på banan vilket är väldigt roligt!

Vi vill pålysa att ni som bokar en starttid men inte ämnar att komma faktiskt bokar av den.
Främst för att så många som möjligt så få chansen att spela!

Välkomna ut!

Under de kommande tre säsongerna kommer JGK vara med i en studie som hålls av STERF (De nordiska golfförbundens forskningsstiftelse, www.sterf.org) och Husqvarna där resultatet av att klippa golfbanor med Robotklippare (Automowers) kommer att studeras. Framförallt kommer man att titta på hur gräset mår samt vilken inverkan Automowers har på grässjukdomar och ogräs samt vilken besparing av fossila bränslen som det kan ge. Som ni säkert redan sett är en klippare placerad på fairway på hål 3 (från vägen och fram till green). Dessutom klipps numera ruffen på hål 7 av en automover.

V A L B O R G S M Ä S S O A F T O N   0 8 . 0 0 - 1 5 . 0 0
1  M A J   0 8 . 0 0 - 1 3 . 0 0
L Ö R D A G  &  S Ö N D A G  0 8 . 0 0 - 1 3 . 0 0

V A R M T   V Ä L K O M N A

O N S D A G  2 0 / 5
08.00-15.00

T O R S D A G  2 1 / 5
08.00-13.00

V A R M T   V Ä L K O M N A !

På söndag 3 maj kan du vaccinera dig mot TBE på golfklubben. Mellan klockan 11.00-14.00 sker vaccinationerna på drop-in vid klubbhuset.

Med anledning av Covid-19 kan besöket ta lite längre tid. Blir det många som kommer samtidigt kommer nummerlappar att delas ut och väntan ske en bit ifrån.
Handsprit kommer att finnas tillgängligt och vi ber er avstå besöket om ni känner er det minsta sjuka.

Vaccinationerna utförs av Vaccinhuset