Bo på banan

Har du husvagn eller husbil så erbjuder vi husvagnsplatser i anslutning till vår parkering.
Du bor bokstavligen på banan och har tillgång till elluttag och vatten. Dessutom kan du utnyttja klubbhusets faciliteter i form av dusch, bastu och restaurang bara en järnsjua bort.

Vid spel/erlagd greenfee på Jönköpings GK 100 kr/natt. Övriga 200 kr/natt.

Tregenerationers 2020

2020-06-12
Vi har på grund av rådande situation valt att ställa in Tregenerationers 2020.
Vi ser istället fram emot tävlingen under 2021.

Här laddar vi för fullt för en av årets absolut roligaste tävlingar. En unik familjetävling som bygger broar mellan generationer och lag. Golfspelare i alla åldrar möts för tävling och gemenskap. 2020 års Tregenerationers spelas söndag 26 juli på Jönköpings GK. Tävlingen startades 1989 av familjen Hultman och har spelats varje år sedan dess. I år hoppas vi på att just du kommer med din familj.

Lag och spelform
Laget består av tre spelare i rakt nedstigande led. Spelformen är poängbogey över 18 hål med full handicap. Det är lagets två bästa resultat på varje hål som räknas. En spelare tillåts ha hcp 37-54 men spelar i tävlingen på hcp 36.

Shotgunstart
Sker kl. 10. De tävlande lagen samlas kl. 09.30 vid altanen för information.
Max antal deltagande lag är 42, vid överanmälan har de som anmält sig först företräde.

Tävlingsavgift
Tävlingssavgiften är 1 600 kr/lag (inkl. greenfee och lunch). Avgiften faktureras. Om ni av någon anledning måste lämna återbud återbetalas hela tävlingsavgiften.

Anmälan
Anmälan görs senast den 22 juli via Min Golf, eller telefon 036-765 67 eller e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Vi erbjuder reducerad greenfee 800 kr/lag från kl 13 lördagen den 25 juli.
 Om ni vill bo över i Jönköping har klubben samarbete med Elite Stora Hotellet (036-100 000) som erbjuder rum till rabatterade priser om ni anger kod tregenerationstävling.

Läs gärna Svensk Golfs reportage om Tregenerationers.

Varmt välkomna

Tävlingsledning
Hanna, Otto och Thomas Aspklint (070-636 2095)