Torsdagsgolfen 2018

Magnus och Per-Anders klarade vinden bäst

Den fjärde deltävlingen med 50 startande blev en ganska blåsig tillställning med en bitvis kall nordan. Magnus Lantz segrade i A-klassen med utmärkta 67 slag och i B-klassen blixtrade bowling virtuosen Per-Anders Hörlin till med goda 71 slag, grattis till klassvinnarna! Bästa bruttoscore denna gång, Magnus Lantz och Daniel Rehncrona båda 73 slag, bra spelat! Mikael Åberg toppar fortfarande Order of Merit med 31 poäng och ligger också i topp i Running Eclectic tillsammans med Magnus Frödén på 59 slag. Resultat fjärde deltävlingen.

Välkomna till nästa Torsdagsgolf den 24 maj!

Jämt i toppen på Order of Merit

Efter tre deltävlingar har det utkristalliserats sig en topp trio i Order of Merit som alla plockat höga poäng varje tävling. Mikael Åberg håller fortfarande ledningen med 27 poäng före Magnus Frödén även han 27 och på tredje plats hittar vi "årets överraskning" Ola Svensson med 26. Vinnare denna vecka i A-klassen är Per Danielsson med 70 slag, tvåa Magnus Frödén också han 70 och i B-klassen lyckades Christoph Siebmanns bäst med 73. Vi gratulerar även Mikael Åberg för bästa bruttoscore 76 slag, inget pris i denna gren men äran är desto större. Resultaten hittar ni som vanligt i Min Golf.

OBS! Nästa deltävling spelas den 17 maj så ni får hålla ut till dess, ingen tävling den 10 maj på Kristi Himmelsfärdsdag!

Grattis till Daniel och Tommy

Årets andra deltävling i Torsdagsgolfen samlade 54 deltagare. Ett stort grattis till klass segrarna Daniel Johansson 68 slag i A-klassen och Tommy Edefiell 66 slag i B-klassen. Order of Merit toppas efter två tävlingar av Mikael Åberg med 20 poäng före Ola Svensson 18 och Magnus Frödén 17, följ resultaten i Min Golf.

Nästan 80 medlemmar har redan anmält sig till de reserverade tiderna som bokas via Bokat.se, men det finns plats för fler och tveka inte att anmäla dig, läs mer under Info Torsdagsgolfen.

OBS! Starttiden för block 3 den 3 maj är 16.10-16.50

Premiären är avklarad med 48 deltagare

Det blev en mycket lyckat premiär för Torsdagsgolfen med 48 deltagare som var många fler än våra förväntningar. Vi gratulerar klass segrarna Mikael Åberg i A-klassen och Dejan Roman i B-klassen som fixade var sin tolvpoängare i Order of Merit. Hela resultatlistan kan du se i Min Golf där du också kan följa resultaten i Order of Merit och Running Eclectic. Nu får vi ladda för första 18-håls tävlingen som spelas den 26 april.

OBS! Starttiden för block 3 den 26 april är 15.50-16.30.

Torsdagsgolfen startar med en 10 håls tävling

Den 19 april när Torsdagsgolfen startar för säsongen är inte hela banan öppen för spel varför vi väljer att starta med en 10 håls tävling, i övrigt är det samma upplägg som en helt vanlig veckotävling.

OBS! Starttiden för block 3 den 19 april är 16.30-17.10.

Du missar väl inte att anmäla dig till de reserverade tiderna. Att anmäla sig till tiderna är ett bra sätt att komma in i gemenskapen och få nya spelpartner. Läs hur du anmäler dig under Info Torsdagsgolfen.

Vi hälsar dig mycket välkommen till Torsdagsgolfen!

Torsdagsgolfen startar den 19 april
- om vädret och banan tillåter

I år blir det mer fokus på veckotävlingarna, vi korar årets torsdagsgolfare med en Order of Merit där de sju bästa tävlingarna räknas och en Running Eclectic kommer att vara ett inslag under hela säsongen. Avslutningstävlingen spelas lördagen den 29 september med shotgunstart.

Torsdagsgolfen spelas alltid från Gul tee som slaggolf i två klasser, valfri start och spelpartner och tävlingen är öppen för alla herrar över 18 år med officiellt handicap.

Reserverade tider kommer att finnas i tre olika tidsblock och vi skrotar den gamla bokningslistan på anslagstavlan. Vi utnyttjar möjligheterna i Bokat.se för att administrera tiderna på bästa sätt.

Av startavgiften som är 100 kr/tillfälle går 60 procent till priser i veckotävlingen och 40 procent till priser i Order of Merit, Running Eclectic och Avslutningstävlingen.

Har du några frågor går det alltid bra att kontakta någon i tävlingsledningen och läs gärna mer om Torsdagsgolfen under Info Torsdagsgolfen.

Välkomna till en nystart för Torsdagsgolfen!

Tävlingsledningen