Golf+JGK=Golfkul

Shorthole Championsship

JGK Finish

Välkommen att spela Pay & Play på Jönköpings GK.
I den fina tallskogsmiljön i närheten av klubbhuset finns en korthålsbana med sex hål som håller hög kvalitet, med hållängder från 60-120 m.
Som rolig aktivitet i kompisgänget, med familjen, eller som träningsbana för att vässa närspelet.

Måndag-torsdag är banan/hål bokningsbar för egen träning, schemalagd juniorträning har dock alltid företräde.
För att boka din träning så kontaktar du receptionen.

På fredagar och lördagar är banan öppen för spel hela dagarna. Söndagar är banan öppen fram till 15.30, sista spelstart är kl. 14.00.
Du behöver inte boka tid för spel på korthålsbanan, här gäller turordning/bollränna med start på hål 1.
Spel på övriga tider är i mån om plats.

För företaget eller kompisgänget
Vill du arrangera en rolig aktivitet för kompisgänget eller företaget är korthålsbanan en perfekt plats. Kombinera gärna spelet med instruktioner av vår pro och med något gott att äta i restaurangen. Kontakta kansliet så samordnar vi era önskemål. Hyra av hela banan, 500 kr/timme plus greenfee/deltagare.

Korthålsbanan (Pay & play)

Senior Junior Familj**
Greenfee 150 kr 100 kr 300 kr
Hyra klubbor 50 kr 50 kr

** Max 2 seniorer och 2 juniorer.

Är du inte medlem i Jönköpings Golfklubb men ändå vill spela obegränsat på vår korthålsbana, ta kontakt med receptionen!