Bo på banan

Har du husvagn eller husbil så erbjuder vi husvagnsplatser i anslutning till vår parkering.
Du bor bokstavligen på banan och har tillgång till elluttag och vatten. Dessutom kan du utnyttja klubbhusets faciliteter i form av dusch, bastu och restaurang bara en järnsjua bort.

Vid spel/erlagd greenfee på Jönköpings GK 100 kr/natt. Övriga 200 kr/natt.

Med vårt centrala läge i Sverige, med närhet till Malmö, Göteborg och Stockholm är det alltid nära till en golfrunda hos oss. Bara några minuter från E4:an, eller för den delen från något av Jönköpings hotell. Jönköpings GK samarbetar med:

Elite Stora Hotellet
John Bauer Hotel

Dessutom erbjuds Sveriges mest generösa golfpaketet GolfUnlimited:
3995 kr
för tre nätters boende, inkl frukost och middag, fyra dagars obegränsat med golf hos oss eller flera andra banor kring Jönköping.