JGK på Youtube

Nyheter på Jönköpings GK

Välkommen till Lydinge Resort!

Vi har valt att fortsätta vårt samarbete med Lydinge Resort i Helsingborg även 2021.

Vi kan därav erbjuda dig som medlem hos oss en rabatt på
100:- / dygn på golfpaket på Lydinge Resort i 2021.
Rabatten gäller dig som medlem hos oss, och vid bokning gjord senast 1 mars 2021.

Använd kampanjkod: "Vän"
Rabatten går ej att kombinera med andra erbjudanden.

Kika in på Lydinge Resorts hemsida och skräddarsy ditt golfpaket utefter era önskemål:

Helsingborgs vackraste golfhotell

Familjeägda Lydinge Resort erbjuder sina gäster en helhetsupplevelse med både natur, relax och minnesvärda stunder för hela sällskapet. När du bokar en golfweekend på Lydinge Resort får du ett komplett golfpaket med både hotell, golfbanor, restaurang och avkoppling.2018 öppnades hotellet som kompletterade resorten med totalt 43 rum med relaxavdelning, 4 konferensrum, 1 festlokal, sjukgymnastik och givetvis vår gedigna restaurang. Fokus har alltid varit känslan, och deras servicenivå är jämn och hög och sträcker sig från första kontakten med dem tills ni kör härifrån.