JGK på Youtube

Nyheter på Jönköpings GK

Jönköpings Golfklubb söker Säsongspersonal till 2021.
På Smålands äldsta golfklubb, grundad 1936, varvar vi trend och tradition. Banan som på ett spännande sätt leder dig genom Tabergsåns dalgång bjuder på en riktig naturupplevelse. Naturskön och samtidigt så stadsnära och lättillgänglig från E4:an.

Vi söker nu Säsongspersonal till säsongen 2021, anställning enligt överenskommelse.
Tjänsten omfattar främst klippuppgifter och övrig banskötsel samt helgarbete.

Vi ser gärna att du har:
• Tidigare erfarenhet av golfbaneskötsel.
• Lägger ett stort värde i att leverera kvalitet.
• B- körkort.
• GUB, VUB eller HMU.