JGK på Twitter

JGK på Youtube

Nyheter på Jönköpings GK

Säsongen 2019 tar vi på allvar medlemskapen på Jönköpings GK till en ny nivå. Genom spännande samarbeten med A6 GK (Gilla Golf Extra) respektive Sand GC (Premium och Premium+) kan du spela golf på flera banor i Jönköping. Det nya familjemedlemskapet ger sedan juniorer gratis medlemskap när ni är två fullbetalande seniorer i hushållet.
Goda möjligheter för dig som vill spela mycket och varierad golf.
Goda möjligheter för Jönköpings golfare på alla nivåer och i alla åldrar.

Gilla Golf Extra - Jönköpings GK - A6 GK

Två cityklubbar i spännande spelsamarbete. För alla medlemmar med fullvärdigt medlemskap. Betala 1 500 kr och spela fritt på A6 GK,  vardag som helg.

Premium - Jönköpings GK - Sand GC

Genom samarbetet erbjuder nu Jönköpings GK och Sand GC Premium+ (kombinationsmedlemskap för nya medlemmar) och Premium (utökad speltillgänglighet för befintliga medlemmar).
Ny medlem • Premium+
– Ett medlemskap
Nytt gemensamt medlemskap för 9 995 kr, där du ges full spelrätt på båda anläggningarna. Du väljer själv hemmaklubb. Medlemskapet kan endast tecknas av nya medlemmar på båda klubbarna (Gäller ej befintliga medlemmar som varit aktiva under 2018 på Jönköpings Gk eller Sand GC).
Befintlig medlem • Premium
– Utökad speltillgänglighet
Som befintlig medlem (gäller endast fullbetalande medlemmar) kan du utöka ditt medlemskap för spel på den andra anläggningen för 2 495 kr. (Gäller ej spel lördag och söndag 08.00-13.00).

Fullvärdiga medlemmar som begär/begärt utträde ur någon av samarbetsklubbarna kan ej teckna Jönköping Premium/Premium+.

Familjemedlemskap

Familjemedlemskap gäller för boende under samma adress upp till 21 år, det är upp till familjen att meddela klubben om familjemedlemskap. 1st fullbetalande seniormedlem betalar halv avgift för junior 10-21 år. 2 st fullbetalande seniormedlemmar ger fritt medlemskap junior 10-21 år.

Läs mer om hur du ansöker om medlemskap, medlemsavgifter m.m. här.