JGK på Twitter

JGK på Youtube

Nyheter på Jönköpings GK

För några omgångar sen var Kenth Carlsson ett nummer från högvinsten. Då trodde han nog hoppet var ute! Men icke i Hemmavinsten! Nu slog det till precis lagom till utlandsresan. Jodå, Kenth stod och packade när Jönköping Golfklubbs Thomas Holm ringde på dörren. Resan därmed betald! Tyvärr blev det så brådis att få tag på Kenth att film inte kunde spelas in. Nya tag nästa gång!
Stort grattis till Kenth som vann 77 511 kr på sin lott. Jönköping Golfklubb sålde lotten och får årets första klubbvinst för besväret!
Nämnas kan också att i oktober vann Birgitta Berggren och först ut 2018 blev alltså ännu en JGK:are. Det lönar sig att satsa på Hemmavinsten! Boka din lott här.