JGK på Twitter

JGK på Youtube

Nyheter på Jönköpings GK

Dags för fjärde deltävlingen i Race To Next Year. Denna gång är det JGK-Shopen/Cobra som sponsrar med fina priser. Singeltävling med dropin-start, d v s du anmäler dig innan start (via GIT eller i receptionen) och spelar sedan vid valfri tid och med valfri spelpartner.

På lördag 26 maj är över 320 klubbar i Sverige med och arrangerar Golfens dag med aktiviteter för såväl erfarna som nya spelare. På JGK spelas bland annat andra och tredje deltävlingen i Race to Next Year på Golfens dag. Dessutom har vi prova-på-aktiviteter för hela familjen 10-12.

• Slå långt på drivingrangen - instruktör på plats.
• Anmäl dig till nybörjarkurs.
• Spela fritt på vår roliga och utmanande korthålsbana.
• Fria låneklubbor.
• Specialpriser i shopen.
• Extra förmånliga erbjudande på medlemskap.

Välkommen till den sociala arenan.
Välkommen till Smålands äldsta golfklubb.
Välkommen till Jönköpings GK - banan i centrum.

26 maj är det dags för Race 2 och 3 av Race to Next Year.
Denna gång alltså två deltävlingar i en. Först spelar du 9 hål singel och därefter 9 hål lag bästboll. Du anmäler ett tvåmannalag och blir då automatiskt anmäld till singeltävlingen också.
Båda deltävlingarna ger poäng i Order of Merit. Dessutom finns det i båda deltävlingarna chans att vinna fina hotellövernattningar.
Sponsor till tävlingen är Lydinge Resort www.lydinge.com.
Anmälan gör du vi ”Min Golf”.

Golfköpingsmästaren är Jönköpings egen golftour. Under åtta sommarveckor arrangeras en tävling per vecka på åtta banor som alla har sin charm och bjuder på varierande och rolig golf. Varje vecka delas poäng ut och du har chans till en topplacering på leaderboarden. De 100 bästa spelarna kvalar in till den stora finalen i augusti där ett stort prisbord med mängder av finas priser väntar.

Golfköping är en av Sveriges största golftävlingar med tusentals starter varje sommar. Det är en bra möjlighet att tävla men eftersom du får spela med vilken spelpartner du vill på vilken tid du vill under hela veckan är det också ett utmärkt tillfälle att få spela roliga golfbanor till kraftigt reducerat pris.

Så ta chansen och spela Golfköpingsmästaren i sommar!

För fullständig information, tävlingsregler och spelschema se www.golfkoping.se