Vi använder cookies för att förbättra vår sida och din besöksupplevelse. Genom att fortsätta använda jonkopingsgk.se godkänner du detta.

 

JGK på Facebook

JGK på Twitter

JGK på Youtube

Nyheter på Jönköpings GK

MIDSOMMARAFTON

08.00-13.00

 

MIDSOMMARDAGEN

09.00-14.00

 

SÖNDAG

08.00-14.00

 

2-9 NOVEMBER 2019

På Norra Cypern hittar du golfpärlan Korineum Golf Resort. Förutom ett bra klimat möts du av en härlig golfanläggning, naturskönt belägen med en fantastisk utsikt över land och hav. Under din vistelse bor du på femstjärniga Korineum Golf Hotel precis i anslutning till banan. 

Ca 20 minuter från Korineum ligger den idylliska medelhavsstaden Kyrenia. Här väntar en härlig mix av shoppig, restauranger, caféer och avkoppling. Passa på att strosa runt i stadens charmiga hamn, av många klassad som Medelhavets vackraste. 

Golfbanan Korineum Golf & Country Club bjuder på en härlig golfupplevelse med fantastiska vyer över landskapet och havet. Här väntar en välskött bana. De sista nio hålen spelas i ganska platt terräng medan de första nio är mer kuperade. Veckans golfinstruktör är Daniel Rehncrona. Hans engagemang och sätt att lära ut smittar av sig. 

Med på resan är även yogaläraren Stephanie Raske som kommer att arrangera flertalet yogaklasser för de intresserade. Ökad rörlighet, styrka, inkännande och att få komma ner i varv. Anmälan och mer information på mejl eller telefon till Daniel: 070-825 63 44, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välkommen till 2019 års upplaga av familjepokalen - Ticket 

30 maj, gemensam start 09.30

Familjepokalen har spelats sedan 1946 och instiftades av Boo och Siv Widén. En spelare i paret skall vara medlem i Jönköpings GK. Paren skall bestå av äkta makar/sambo och/eller deras barn och/eller deras barnbarn eller syskon. 

Tävlingsform: Greensome/foursome slagtävling, 18-hål
Startavgift: 200 kr/per lag

Anmälan via "Min Golf"

 

Sponsras av 

 

Nu har vi förhoppningsvis de sista frostnätterna bakom oss. Värme och regn har börjat visa sig vilket medför att även nattetid så är det runt 10 grader varmt och detta gillar gräset, som nu har börjat knaka igång ordentligt i växtlighet.

Våran prioritering för tillfället är att få greenerna att växa ihop ordentligt. Detta kommer medföra att greenerna kommer vara något långsammare än normalt för att få greenerna att växa ihop, och snabba greener är varandras motsatser. Vi kommer även att lägga lite extra tid på 5-6 greener som behöver lite mer omvårdnad.

Vi kommer under kommande veckor att gödsla och lufta fairway.

Hoppas att ni har överseende med detta. Vi gör det för att få en så fin bana som möjligt. 
Och kom ihåg, ert omdöme är vår säkerhet! 


Markus Rehnström 
Banchef 

Äntligen är tävlingen snart igång. Vecka 23 startar Golfköpingsmästaren på Götaströms GK.

Läs mer här

Kontakt

Telefon: 036-765 67
E-post: info@jonkopingsgk.se
Adress: Golfbanevägen 11
Postadress: 556 27 JÖNKÖPING
Koordinater (RT90):
6404148, 1400888
Karta

Integritetspolicy

Golfvädret

Väder JGK

Bilder från banan

Inloggning Min Golf