JGK på Twitter

JGK på Youtube

Nyheter på Jönköpings GK

Säsongen 2019 tar vi på allvar medlemskapen på Jönköpings GK till en ny nivå. Genom spännande samarbeten med A6 GK (Gilla Golf Extra) respektive Sand GC (Premium och Premium+) kan du spela golf på flera banor i Jönköping. Det nya familjemedlemskapet ger sedan juniorer gratis medlemskap när ni är två fullbetalande seniorer i hushållet.
Goda möjligheter för dig som vill spela mycket och varierad golf.
Goda möjligheter för Jönköpings golfare på alla nivåer och i alla åldrar.

Gilla Golf Extra - Jönköpings GK - A6 GK

Två cityklubbar i spännande spelsamarbete. För alla medlemmar med fullvärdigt medlemskap. Betala 1 500 kr och spela fritt på A6 GK,  vardag som helg.

Premium - Jönköpings GK - Sand GC

Ny medlem • Premium+
– Ett medlemskap
Nytt gemensamt medlemskap för 9 995 kr, där du ges full spelrätt på båda anläggningarna. Du väljer själv hemmaklubb. Medlemskapet kan endast tecknas av nya medlemmar på båda klubbarna (Gäller ej befintliga medlemmar som varit aktiva under 2018 på Jönköpings Gk eller Sand GC).
Befintlig medlem • Premium
– Utökad speltillgänglighet
Som befintlig medlem (gäller endast fullbetalande medlemmar) kan du utöka ditt medlemskap för spel på den andra anläggningen för 2 495 kr. (Gäller ej spel lördag och söndag 08.00-13.00).

Fullvärdiga medlemmar som begär/begärt utträde ur någon av samarbetsklubbarna kan ej teckna Jönköping Premium/Premium+.

Familjemedlemskap

Familjemedlemskap gäller för boende under samma adress upp till 21 år, det är upp till familjen att meddela klubben om familjemedlemskap. 1st fullbetalande seniormedlem betalar halv avgift för junior 10-21 år. 2 st fullbetalande seniormedlemmar ger fritt medlemskap junior 10-21 år.

Läs mer om hur du ansöker om medlemskap, medlemsavgifter m.m. här.

Vi vill tacka alla gäster för 2018, restaurangen öppnar igen för lunchservering igen 7/1-2019.

God fortsättning och gott nytt år önskar Johnny med personal!

– Med Premium får Jönköpings golfare unika medlemsmöjligheter. Bara att den ena banan är byggd 1936 och den andra 2006 ger ju karaktär och nerv för vilken golfare som helst. Vi känner att det är en framtida väg att samarbeta för att utveckla Jönköping som golfstad. Ett viktigt led i detta är att erbjuda de bästa medlemskapen som går att få i staden, säger Thomas Holm, klubbchef Jönköpings GK och Peter Kindh, klubbchef Sand GC i en gemensam kommentar.

Ena dagen spelar du på Jönköpings Golfklubb. Smålands äldsta golfklubb som på ett spännande sätt leder dig genom Tabergsåns dalgång. Nästa dag väntar Sand GC med sin unika banlayout. Modernt och med tydligt åtskilda tees där spelstrategin sätts på prov. En medlemskombination som du som vill utveckla och variera din golf bara kunnat drömma om. Fram tills nu. Genom samarbetet erbjuder nu Jönköpings GK och Sand GC Premium+ (kombinationsmedlemskap för nya medlemmar) och Premium (utökad speltillgänglighet för befintliga medlemmar).

Ny medlem • Premium+
– Ett medlemskap

Befintlig medlem • Premium
– Utökad speltillgänglighet

För mer info kontakta:
Thomas Holm, klubbchef Jönköpings GK
0706–21 71 00

Nyårsmenyn för 2018 är klar och den ser lika lockande ut nu som varje år när man läser den!
Avhämtningen sker på Comfort You Mat & Vin.

Klicka här för att se den.

Se till att boka dina tallrikar!