JGK på Youtube

Nyheter på Jönköpings GK

Vi kan med glädje meddela att du nu kan spela i Trackman simulator hos oss på JGK.
Den finns i lektions-studion vid rangen, det gröna huset vid järnvägen.

All bokning och betalning görs genom mycourt.se
Här skapar du din egna profil som du använder vid bokning.
Vid bokning får du en kod som gäller endast för din enskilda bokning.

Priset är 450:- för 90 min.

Du bokar 90 minuter åt gången och kan välja mellan flera olika banor, varför inte spela 18 hål på ST Andrews eller Pebble beach?, att spela.
För den som vill träna finns även möjligheten att stå på en Range och träna.
Är ni två personer borde ni hinna spela 18 hål utan problem på 90 min, är ni fler så rekommenderar vi att ni då bokar ytterligare 90 min.

Första bokningsbara tiden är 08:00 och sista tiden slutar 23:00.

REGLER FÖR TRIVSEL OCH ORDNING

- Släng ditt skräp i papperskorgen, pant i pantlådan.
- Plocka upp dina peggar efter dig.
- Använd handsprit när du kommer och när du går.
- Använd rena bollar och klubbor.
- Lämna banan i tid.
- Låt de generella inställningarna i spelet vara som de är inställda.
- Flytta inte på mattan ni spelar ifrån.
- Varor från kylen betalas genom SWISH till 123 200 00 08.

Avbokningar gjorda mer än 6 timmar innan starttid ger full återbetalning, oavsett om tiden bokas på av någon annan.
Bokas tiden av mindre än 6 timmar innan starttiden ges 75% återbetalning endast om tiden bokas på av någon annan.

Jönköpings Golfklubb söker Säsongspersonal till 2021.
På Smålands äldsta golfklubb, grundad 1936, varvar vi trend och tradition. Banan som på ett spännande sätt leder dig genom Tabergsåns dalgång bjuder på en riktig naturupplevelse. Naturskön och samtidigt så stadsnära och lättillgänglig från E4:an.

Vi söker nu Säsongspersonal till säsongen 2021, anställning enligt överenskommelse.
Tjänsten omfattar främst klippuppgifter och övrig banskötsel samt helgarbete.

Vi ser gärna att du har:
• Tidigare erfarenhet av golfbaneskötsel.
• Lägger ett stort värde i att leverera kvalitet.
• B- körkort.
• GUB, VUB eller HMU.

Kontaktpersoner:

Dagens lunch hos oss men hemma hos dig.

Avhämtning med drive-in
Dagens lunch, nu 80 kr (fisk 90 kr)

- Ring 036-76178 och beställ
- Kör upp med bilen framför entrén till klubbhuset så kommer vi ut med maten till dig
- Betalning sker via kortterminal eller swish direkt från bilen

Enkelt, smidigt och med omtanke för dig, mig och oss.
Tillsammans klarar vi det här!

Jönköpings Golfklubb söker Mekaniker till 2021.
Vi söker nu en Mekaniker till säsongen 2021, anställning enligt överenskommelse.
Tjänsten omfattar främst mekaniker/ verkstad men en del klippuppgifter och övrig banskötsel ingår samt helgarbete under sommaren.

Vi ser gärna att du har:
• Mekaniker-/ verkstadsvana av golfmaskiner.
• Tidigare erfarenhet av golfbaneskötsel.
• Lägger ett stort värde i att leverera kvalitet.
• B- körkort.
• GUB, VUB eller HMU.