JGK OV logo transparent

2019-03-13

Banan dec 2018
2015   2016   2017   2018
Golf.se   O/V golfen  Resultat Ligan   Nästa tävling  Tävlingsprogrammet  Spel&Regler   JGK-väder   Kontakt
Curling   Resultat   Ligan        Bangolf  Resultat  Ligan      Bowling  Resultat  Ligan       Boule  Resultat  Ligan
Försäsongsträningen pågår i studion med Daniel, se O/V schemat!

Vi var drygt 20 som samlades för besöket utanför fabriken måndagen 4 mars. Pelles kusin Ingvar Wadskog tog emot och hälsade oss välkomna. Ingvar guidade oss sen genom hela fabriken. Först var det historien om hur det började och sen hur det ut-vecklats till dagens verksamhet ”Handmade in Huskvarna since 1898”. Hela produkt-ionen karakteriserades av hög kvalitet från utvalda råvaror, noggrann bearbetning och slutfinish. Det avslutades i utställningsrummet och sen med trivsam fika efteråt. Pelle tackade Ingvar med en present, som han nog skänker bort.

Ledningsgruppen 2019-03-05

Hos KAS 190304

Vi var 19 som samlades måndagen 18 februari utanför fabriksporten för en guidad tur. Första stoppet var i ”House of brands” där vi fick besöksvästar och skyddsglasögon, milstolpar ur företagets över 300-åriga historia samt en expo över nuvarande produkter. Resten ägnades åt rundvandring i fabriken: måleriet, bearbetningen, gjuteriet och slutmonteringen. Det blev mycket frågor om den högt automatiserade tillverkningen. Besöket avslutades med att Pär Malmvall tackade vår trevliga guide med en present.

Ledningsgruppen 2019-02-19

Utanför fabriksporten

Tävlingsprogrammet för 2019 är ännu ej genomgånget med klubben och därmed enbart preliminärt. Trots att vi hunnit till sjätte utkastet så saknas några uppgifter, som kommer i senare versioner, så var beredd på att det blir ändringar. Aktuell version kan du läsa här eller på övriga länkar till programmet. Välkommen till en ny säsong med O/V tävlingar när det blir dags.

Tävlingskommittén 2019-02-11

Tävlingsprogrammet