Vi använder cookies för att förbättra vår sida och din besöksupplevelse. Genom att fortsätta använda jonkopingsgk.se godkänner du detta.

 

O/V Resultat Curling

Curling jan 2019

Om curling
Säsongsavslutning
Antal deltagare    hösten säsongen
Ligan                      hösten säsongen
Graf                        hösten säsongen
Slutspel                
resultat
Klubbmatch       

Arkiv

Film OV Curling

Curling

Curlinghallen är stängd till och med 24 november!

I år finns det is redan i september i hallen vid Racketcentrum på Elmia. Vi börjar säsongen 2020-2021 tisdagen den 13 oktober och hoppas att många - både gamla och nya spelare - kommer att delta under icke-golfsäsong. Upplägget är som tidigare, tävling med lottade lag och trivsam fika efteråt. Ibland hålls - på överenskomna dagar och tider - genomgång med träning och tips under säsongen.

Nedan kan du läsa om vilka förutsättningar som gäller i övrigt.

För O/V curlare under Corona pandemin gäller en del riktlinjer, se Riktlinjer för O/V Curling 2020-2021.
Titta gärna in på Jönköping Curling Club hemsida där du får mer information om klubbens aktiviteter m.m.

Vi spelar varje tisdag och torsdag 09.30-12.45 under oktober-mars.

För att delta krävs enbart att du kommer i tid och anmäler dig. Därefter lottas deltagarna ihop till 4-mannalag alt. 3-mannalag. Varje lag spelar en match över 8 omgångar. Tävlingsresultatet räknas individuellt. För närvaro erhålls 1 poäng och som deltagare i vinnande lag 3 poäng. Säsongen avslutas med ett finalspel bland de som klarat "cuten".

Se aktuella resultat och övrig tävlingsinfo i högerspalten.

Startavgiften är 20 kr/deltagare varje gång. Avgifterna fördelas efter säsongens slut till priser och gemensamma kostnader.

Alla som bestämmer sig för att vara med och spela måste lösa ett medlemskort i Jönköping Curling Club för hela säsongen. Det ger dessutom möjlighet till spel även på andra tider än de som är reserverade för OV-sektionen.

Du som räknar med att spela ska betala in medlemsavgiften på klubbens konto (se hemsidan) senast den 28 oktober för att bli registrerad hos SGF - Svenska Curlingförbundet. Medlemskap inkluderar även fri parkering vid Racketcentrum i samband med spel.

Tävlingsledare är Pål Brobäck och Bengt Rydell.
Har du frågor eller synpunkter så tag kontakt med någon av tävlingsledarna.

Pål                            070 424 47 67  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Bengt                       076 677 74 47  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Väl mött i hallen
Tävlingsledarna

Kontakt

Telefon: 036-765 67
E-post: info@jonkopingsgk.se
Adress: Golfbanevägen 11
Postadress: 556 27 JÖNKÖPING
Koordinater (RT90):
6404148, 1400888
Karta

Integritetspolicy

Golfvädret

Väder JGK

Bilder från banan

Inloggning Min Golf